HJT Makelaars in het nieuws

Zo nu en dan verschijnen er berichten over HJT Makelaars in het nieuws.
Hieronder treft u een selectie aan.
Uit 'De Stad Wageningen'
27 september 2017

 Uit 'Rijnstreek Totaal'
29 juni 2016
 


NVM Open Huizen Dag 2016; DE VERWACHTINGEN ZIJN HOOG!
24 maart 2016

Op 2 april a.s. wordt weer de NVM Open Huizen Dag georganiseerd. Ruim 40.000 woningeigenaren deden in de afgelopen edities mee. Doel van de NVM Open Huizen Dag is om op een laagdrempelige en uitnodigende manier de 150.000 deelnemende geïnteresseerden een woning naar keuze te laten zien. Dat deze dag succesvol is, mag blijken uit de cijfers: van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag in oktober 2015, was 12 weken later 30% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 17% verkocht.

Ook HJT Makelaars uit Wageningen heeft haar klanten uitgenodigd om mee te doen aan deze dag. De belangstelling van de woningverkopers is dit jaar hoog.Gineke van Don, woonachtig aan de Molenstraat 77 in Bennekom doet voor de eerste keer mee aan de NVM Open Huizen Dag. “Ik hoop dat het heel druk gaat worden. Nu zie ik vaak mensen langslopen en naar binnenkijken. Ik hoop dat ze nu ook echt naar binnenkomen. Ik nodig iedereen uit, die belangstelling heeft voor onze woning, om a.s. zaterdag even langs te komen!”

Over HJT Makelaars
HJT Makelaars is een kleinschalig makelaarskantoor in Wageningen dat zich richt op klanten in Wageningen, Bennekom en Rhenen. Door de persoonlijke benadering voelt de klant zich ‘direct op zijn gemak’.

 


DE STAD WAGENINGEN/BENNEKOMS NIEUWBLAD
17 februari 2016


 


NIEUWE ETALAGEPRESENTATIE
Januari 2015

De etalage van ons kantoor aan het Plantsoen 37 in Wageningen heeft een nieuwe look gekregen. De woningen die bij ons in de verkoop staan worden gepresenteerd op een grote foto op A3 formaat en eigentijds verlicht door middel van led verlichting. De etalage trekt op deze manier veel aandacht en dat is precies wat de bedoeling is!

 


TEAM HJT MAKELAARS IS UITGEBREID
September 2015

Onlangs is Madeleine Vincken in dienst gekomen bij HJT Makelaars  als commercieel medewerker. Gezien de toenemende beweging op de woningmarkt was het nodig om het team uit te breiden. Madeleine werkt nog maar kort in de makelaardij. Zij heeft haar sporen verdiend op het gebied van marketing en communicatie en is nu bezig met de opleiding voor makelaar. Communicatie en makelaardij zijn mooi te combineren bij HJT Makelaars, dus Madeleine voelt zich dan ook als een vis in het water.
 


DE STAD WAGENINGEN/BENNEKOMS NIEUWSBLAD
23 juli 2014
 

PERSBERICHT
28 maart 2014

 

Prijsverlaging woning vlak voor Open Huizen Dag bevordert verkoop


Op 5 april is weer de NVM Open Huizen Dag. Meer dan 45.000 woningen in Nederland presenteren zich op deze dag aan woningzoekenden. Uit cijfers blijkt dat woningen die vlak voor de NVM Open Huizen Dag in prijs worden verlaagd, sneller worden verkocht dan woningen die veel eerder, niet, of later in prijs worden verlaagd. Dit blijkt uit cijfers die door Funda, dé woningwebsite, zijn gepubliceerd.

Hendrik Jan Timmer, eigenaar van HJT Makelaars in Wageningen, onderschrijft deze trend: ’Door alle publiciteit rondom de NVM Open Huizen Dag staan woningen in deze periode extra in de schijnwerpers. Het is slim om juist dan de prijs van de woning te verlagen. Het trekt extra aandacht bij woningzoekenden en zo’n Open Huizen Dag is juist heel laagdrempelig; woningzoekenden kunnen vrijblijvend en zonder afspraak de deelnemende woningen bezichtigen. Ook wij hebben aan onze klanten geadviseerd de verkoopprijs te verlagen voor de Open Huizen Dag. In een aantal gevallen is dit gebeurd; hopelijk worden deze woningen nu snel verkocht’.

Cijfers
Van de woningen die tijdens de laatste Open Huizen Dag op 5 oktober meededen heeft:
• 15% een prijsverlaging ondergaan in de 4 weken voorafgaand aan Open Huizen Dag, hiervan is nu 40 % verkocht.
• 67% heeft wel een prijsverlaging ondergaan, maar dat was al langer geleden. Daarvan is nu 27% verkocht.
• 18% van de woningen heeft niet of pas na de Open Huizen Dag de vraagprijs verlaagd. Daarvan is nu 19% verkocht.

Over HJT Makelaars
HJT Makelaars is een kleinschalig makelaarskantoor dat is gevestigd in Wageningen. Door de persoonlijke benadering voelt de klant zich ‘direct op zijn gemak’. In 2008 is Hendrik Jan Timmer dit kantoor gestart en heeft inmiddels een klantenkring in Wageningen, Rhenen en omgeving.

 


Uit 'De Stad Wageningen/Bennekoms Nieuwsblad',
27 november 2013 

Uit 'De Rijnpost',
27 november 2013 

Uit 'De VeluwePost',
21 juni 2013


 


30 mei 2013

Vandaag kwam het Koninklijk Paar langs bij HJT Makelaars!
 

Uit 'De Stad Wageningen/Bennekoms Nieuwsblad',
3 april 2013