Terug naar de resultaten
Te koop
Keijenbergseweg/Hollandseweg in Wageningen 6705 BM

Keijenbergseweg/Hollandseweg

6705 BM Wageningen
Vraagprijs € 600.000,- k.k.

Omschrijving

MOOIE BOSRIJKE BOUWKAVEL IN LUXUEUZE VILLAWIJK

Op één van de mooiste locaties in Wageningen-Hoog ligt dit bouwperceel van maar liefst ruim 4.500 m². Als u van de natuur en stilte houdt, maar toch binnen 5 minuten in het centrum van een gezellig dorp wilt zijn, is dit uw kans om uw droom te verwezenlijken. Op dit perceel, gelegen op de hoek van de Hollandseweg en de Keijenbergseweg,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

MOOIE BOSRIJKE BOUWKAVEL IN LUXUEUZE VILLAWIJK

Op één van de mooiste locaties in Wageningen-Hoog ligt dit bouwperceel van maar liefst ruim 4.500 m². Als u van de natuur en stilte houdt, maar toch binnen 5 minuten in het centrum van een gezellig dorp wilt zijn, is dit uw kans om uw droom te verwezenlijken. Op dit perceel, gelegen op de hoek van de Hollandseweg en de Keijenbergseweg, kunt u uw droomhuis laten bouwen die aan al uw wensen voldoen.

Het perceel ligt in een bosrijke omgeving, maar ligt toch ook weer aan de rand van het dorp Bennekom of de stad Wageningen met alle faciliteiten. Kortom een mooie plek om geheel tot rust te komen. De locatie ligt centraal ten aanzien van de uitvalswegen A12, A30 en A50 en het Intercity station Ede-Wageningen.

Het bouwvlak op deze kavel is circa 350 m2. Het bestemmingsplan staat toe dat er binnen het bouwvlak een woning mag worden gebouwd met een maximale nokhoogte van 10 meter en een maximale goothoogte van 6 meter. Een bijgebouw met een maximale vloeroppervlakte van 75 m2 mag zelfs buiten het bouwvlak gebouwd worden. Er is een unieke mogelijkheid om vanaf de Hollandseweg of vanaf de Keijenbergseweg uw oprijlaan naar het woonhuis te maken.

Via de bijgesloten artist impression is aangegeven hoe de woning er uit zou kunnen zien.

Indien u meer wilt weten over deze bijzondere locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Aanvullende informatie
• Exclusief bouwperceel van 4.562 m2
• Royaal bouwvak van circa 350 m2
• Prachtige ligging in bosrijke omgeving
• Op korte afstand van winkels en scholen in zowel Bennekom als Wageningen
• Bestemmingsplan (Wageningen 2e herziening) vindt u op www.ruimtelijkeplannen.nl

Aanvaarding in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 600.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Beschutte ligging en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 4562 m² Kadasteroppervlakte 4562 m² Kadastrale gegevens Gemeente Wageningen Sectie C Perceelnummer 2935 Oppervlakte 4562 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit object, neemt u dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring