Huis of woning huren


Huren van een woning of appartement

U wilt een huis huren. Weet u al wat voor soort woning u wilt huren? Een appartement of eengezinswoning? Wat is de maximale huur die u wilt betalen?

Genoeg lastige vragen dus. Loop daarom eens binnen bij HJT Makelaars. Wij zijn op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en wij kunnen u in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien over de mogelijkheden.

Een woning huren doet u in vier stappen. Wij kunnen u ondersteunen tijdens alle fases.

 

Woningaanbod

Het aanbod van huurwoningen is groot. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze door onze jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk van NVM-collega’s. Zo weet u binnen korte tijd of er een woning wordt aangeboden die aan uw wensen voldoet.
Uw kans om snel een geschikte woning te huren neemt dus aanzienlijk toe. U kunt natuurlijk ook zelf zoeken en een selectie uit het aanbod van Funda maken.

 

Bezichtiging

U hebt uw (droom)woning gevonden. Het is tijd om de woning te bezichtigen. Wij begeleiden u tijdens de bezichtiging en informeren u dan ook over de kenmerken van de woning zoals de onderhoudsstatus en de servicekosten.
 

Acceptatie

U weet het zeker. De woning voldoet aan uw eisen en u wilt er zo snel mogelijk intrekken. Voordat het zover is, moet er nog het nodige worden geregeld. Wij controleren de woning en stellen een inspectierapport op.
Dan hebt u meteen een duidelijk overzicht van de staat van de woning. Bent u akkoord, dan tekent u het overnamedocument. Hiermee verklaart u de woning over te nemen van de huidige huurder.

 

Sleuteloverdracht

Het overnamedocument is getekend. U moet nu nog de huurovereenkomst tekenen. In dit document zijn al uw rechten en plichten opgenomen. Na ondertekening ontvangt u de sleutel voor de woning. Gefeliciteerd! U bent nu de nieuwe huurder.