Uw woning verkopen

 

Voor de verkoop van uw huis zijn wij de juiste partij. Veel ervaring, NVM makelaar, kennis van de markt en de regio en de ondersteuning door een enthousiaste binnendienst bieden veel perspectief om uw woning snel en tegen de juiste marktprijs te verkopen. 
 

Werkwijze

 
We hebben een duidelijke werkwijze die bestaat uit een aantal fasen in de verkoop van uw woning. Op die manier heeft u direct een duidelijk beeld van onze dienstverlening, die u desgewenst kunt uitbreiden met aanvullende services en producten.
 
 
 
 

1. KennismakingOpvallende Te Koop borden

 
Omdat iedere woning anders is en iedere verkoper eigen wensen heeft, lichten wij onze begeleiding graag toe in een persoonlijk gesprek. Zo’n kennismaking is geheel vrijblijvend. Op basis van deze eerste indruk van uw wensen en uw woning onderzoeken wij de mogelijkheden voor de verkoopstrategie.

 

2. Onderzoek en advies

 
Om de waarde van uw woning te bepalen en uw woning optimaal aan de markt te presenteren is onderzoek noodzakelijk. Wij kijken naar de bouwkundige staat van uw woning, specifieke kenmerken en eventuele gerealiseerde verkoopprijzen van vergelijkbare objecten. Aan de hand van deze gegevens bepalen wij de actuele waarde van uw woning (taxatie) en maken wij een strategisch verkoopadvies.
 

3. Woningpresentatie
Met het vooronderzoek achter de rug zetten wij de verkoop van uw huis in gang. Van uw woning maken wij een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s en plattegronden. Vervolgens zetten wij u woning in de markt via ons netwerk van ruim 4.000 NVM makelaars, via Funda.nl en onze eigen website HJTmakelaars.nl, via onze etalage in Wageningen
en via social media. Ook de tuinborden en V-borden worden ingezet om uw woning te verkopen. Wekelijks ontvangt u statistieken over hoe vaak uw woning op Funda is bekeken.
U kunt zich extra profileren door de presentatie van uw woning uit te breiden met aanvullende producten, zoals een film van uw woning of hoogtefoto’s.
 4. Bezichtiging en onderhandeling

 
Wij begeleiden alle bezichtigingen en voeren onderhandelingen, natuurlijk in nauw overleg met u als opdrachtgever. Door de professionaliteit en betrokkenheid van ons kantoor mag u rekenen op een optimale opbrengst.
Als de klant tevreden is, dan zijn wij dat ook!

 

5. Afwikkeling en overdracht

 
Is de bieding conform ons prijsadvies en accepteert u het bod, dan begeleiden we u in de laatste stap: het opmaken, bespreken en ondertekenen van de koopakte met alle partijen. Ook controleren wij de nota van afrekening en de akte van levering. Voorafgaand aan het transport van de woning, zullen wij samen met de koper en verkoper,  de woning nog een keer inspecteren. Tenslotte zijn wij aanwezig bij de notaris als de woning wordt getransporteerd. 
Onder het kopje ‘referenties’  treft u een aantal
succesvolle transacties aan waarin wij hebben bemiddeld.