Verkooptools

Stel: u heeft uw woning al geruime tijd in de verkoop en daar zit weinig schot in.
Dan is het de hoogste tijd om actie te ondernemen. Dat kan op allerlei manieren. Wij laten u hier een paar mogelijkheden zien. Voor een uitgebreid overzicht, neem contact op met ons kantoor.

 

Videopresentatie


Door middel van een video geeft u een krachtige en eigentijdse presentatie van uw woning. Deze video wordt geplaatst op Funda.nl, onze eigen website (hjtmakelaars.nl) en het HJT Makelaars YouTube kanaal. Plaatsing van de video op Funda.nl heeft een positief effect op de positie van uw woning in de zoekresultaten. Door hier te klikken ziet u een voorbeeld van een videopresentatie.


Hoogtefotografie


Een voorbeeld van hoogtefotografie  


Uw woning en perceel worden vanuit de hoogte gefotografeerd.


 
 

Extra promotie

Voorbeeld van een tuinbord                                                                          Voorbeeld van een V-bord
Plaatsen van een (extra) verkoop- of V-bord.

 

Woning van de Week

Op onze eigen website hebben wij een actiebanner waar wekelijks een 'Woning van de Week' op wordt gepresenteerd.
 

Inzetten Social Media

Natuurlijk kunnen wij ook onze eigen social media kanalen in om de verkoop van uw woning te stimuleren, zoals Twitter en Facebook.
 

NVM Open Huizen DagNVM Open Huizen Dag

Tweemaal per jaar (in april en oktober) organiseert de NVM een landelijke Open Huizen Dag waaraan zo’n 50.000 woningen in Nederland aan deelnemen. Heeft u uw huis bij HJT Makelaars in verkoop? Dan benaderen wij u zo’n 6 weken voor de Open Huizen Dag voor deelname en ondersteuning.
De NVM Open Huizen Dag krijgt aandacht in de landelijke media dmv radio en tvspots, billboards en advertenties. Regionaal wordt er reclame gemaakt in het speciale Woonmagazine en in dagbladen. Natuurlijk spelen Funda.nl en onze eigen website hjtmakelaars.nl een belangrijke rol. Bij deelname ontvangt u van ons een promopakket.

 Toppositie op
Funda

Door het grote aanbod op Funda genereert een zoekopdracht vaak een lange lijst met woningen. Met toppositie geeft u extra zichtbaarheid aan uw woning. Toppositie licht uw object gedurende een week of een maand uit en zet deze prominent bovenaan de pagina, boven de zoekresultaten. Dat geldt voor desktop, tablet en mobiel. 
PromolabelPromolabel Funda

Met een promolabel op Funda vallen objecten extra op in de resultatenlijst door een kleurig label met tekst of extra foto's.
 

Adverteren (print of online)


Naast de aandacht die een woning online via onze website en Funda.nl en offline via de standaardkanalen krijgt, is het in sommige gevallen zinvol om te adverteren. Zoals in het geval van een Open Huis, een evenement of de verkoop van een bijzonder object.

Dagbladen en magazines
Jarenlange samenwerking met lokale, regionale en landelijke dag-/weekbladen, gerenommeerde magazines en tekstschrijvers maakt het mogelijk om tegen aantrekkelijke tarieven te adverteren, op een manier die de doelgroep van uw woning het meest aanspreekt.

Mogelijke titels zijn: De Veluwepost, de Stad Wageningen, de Rijnpost, de Gelderlander of Residence.

Online & social media
Naast adverteren in de gedrukte media bieden wij u (indien zinvol) de mogelijkheid om uw te koop staande woning via online advertenties onder de aandacht te brengen. Dit betreft tekstadvertenties in de Google-zoekresultaten en kortlopende campagnes op op 
Funda of online advertenties in de lokale en regionale kranten, zoals de Veluwepost of De Gelderlander.